Plåtslageri verksamt i Malmö med omnejd

En plåtslagare arbetar bland annat med att forma plåtar, och i just byggnationer av olika slag är det särskilt viktigt att man anlitar professionella och kunniga plåtslagare. I Trelleborg finns till exempel företaget Trelleborgs Byggplåt AB som varit verksamma i många år och är därför mycket kunniga inom just plåtslageri. Så bor du i Trelleborg eller i närheten av Malmö med omnejd kan jag varm rekommendera att du kontaktar dem.

För att anmäla intresse så är det smidigaste att boka ett hembesök via webben genom att besöka https://trelleborgsbyggplat.se/. På Trelleborgs Byggplåt AB arbetar de både med företag och med privatpersoner. Med sin långa erfarenhet inom just plåtslageri och då särskilt takarbeten är de ett stabilt företag som mycket sannolikt kommer att finnas kvar i många år framöver. Särskilt eftersom företaget är välkänt och pålitligt, speciellt bland existerande plåtslagare i hela Skåne. Även om du skulle behöva en plåtslagare i Malmö är det hit du först av allt ska vända dig för expertis.

Plåtslagare med lång erfarenhet.

Detta företag är främst verksamt i Trelleborg och Malmöområdet men är tillgängliga även vid behov av plåtslagare utanför dessa närområden. Just nu är tredje generationens plåtslagare på väg in i företaget där de redan är expertutbildade av sina fäder och sina farfäder.

Trelleborgs Byggplåt startades på mitten av åttiotalet av Olle Olsson och Hans Nilsson, de var då som flest 7-10 anställda. Men 2005 tog Richard Nilsson över Olle Olssons del av firman. Detta är en kombination som skapar duktiga plåtslagare utöver det vanliga. Det finns för övrigt många duktiga plåtslagare i just Skåne, men det finns däremot inte många plåtslagare som har den stora kunskapsbredd och långa erfarenhet som detta plåtslageri erbjuder sina kunder.